English S Travels & Apartments as Priser Foto Utleie Visningstur Reiser Om oss Kontaktinfo
 
 

Priser - Last ned fullstendig prisliste i pdf-format her

Alt ligger til rette for den perfekte ferieopplevelsen!

Unik mulighet - Leiligheter til salgs

For de fleste av oss handler ferien om opplevelse, minner og velvære.

På øya Ciovo ved Trogir ligger alt til rette for den perfekte ferieopplevelsen for deg og dine. Er du interessert i historie så er Trogir et mekka i så måte, her ligger et historisk sus over hele byen. Med arkitektur som skriver seg tusener av år tilbake i tid. Noen av brosteinene du går på i Trogirs gater ble lagt 1200 år fkr.

Liker du vannsport og fiske så er du kommet til rett sted, det er et bredt utvalg av båt utleie, dykkerkurs, vannskikjøring osv…

Ønsker du å bade og slikke sol på stranden så er det bare å velge en strand som passer dine behov, det er sammenhengende strand fra leilighetene og like inn til Trogir. Nærmeste strand ligger 30 meter fra inngangsdøren.

Gourmeten vil elske dette området der det bare er å  velge og vrake i restauranter med fantastiske sjøretter, pastaretter og møre biffer for å nevne noe, til en rimelig pris.

Lei en bil eller en sykkel og utforsk et større område sammen med familien eller venner.

Ditt perfekte ferieparadis til en rimelig pris!


30 meter til nærmeste strand

Utsikten fra leilighetene
Visningstur
Se vår VIDEO her
Utleie

VELKOMMEN TIL KROATIA!

Hrvatska (Koratia) er en republikk på østsiden av Adriaterhavet, og har en langstrakt vakker kyst på 5835 km. (inkl. øyer)

Arealet er 56 610 m2 + 33 200 km2 terretorie i Adriaterhavet. Kroatia har 1185 øyer, hvorav Krk, Cres, Brac og Hvar er de største, 67 av øyene er bebodd.

Folketallet i Kroatia er ca 4,5 millioner. Hovedstaden Zagreb, ligger nordøst i landet og har ca 780 000 inbyggere.

Det offisielle språket er Koratisk, som tilhører den sydslaviske språkfamilie, og har mange likheter med polsk og tjekkisk.

ange kroater snakker flere språk, og det er ingen problemer med å gjøre seg forstått på tysk og engelsk.